AKTIVITETER

Onsdag den 02. oktober 2019 kl. 16:00

Efterår og vinterklargøring af haven, Fyraftensmøde v/ Herve

To timer med fokus på en ny havesæson.

Næste års havesæson starter om efterår. Det gode liv som er blevet bygget op igennem hele vækstsæsonen, skal passes på. Det vil primært sige at jordens mikro- og makrodyreliv skal have noget at spise, og det skal så vidt muligt værnes mod vinterens barskhed.

I den sene vinter, tidlige forår, når jordtemperaturen er over de 5 grader, er det tid til at tænke på at gøde jord. Alt dette kigger vi på. Hvordan vi bedst kan forberede den næste vækstsæson.

Pris kr. 50.kr.incl kaffe og kage //
Tilmelding B.hedegaard52@gmail.com senest 25/09/2019

Onsdag den 02. oktober 2019 kl. 18:00

Dans for 2, efterår 2019

Rene Clausen underviser i forskellige former for pardans, altid med munterhed og glimt i øjet.

Seks tirsdage kl 18.00 -19.30 plus afdansningsbal den 15/11. Ikke dans i uge 42.

Alle er velkomne, først til mølle...HUSK tilmelding

Indbetaling på konto 0815  0000900168

Pris kr. kr. 1000 pr par //
Tilmelding vibekehallas@hotmail.com senest

Fredag den 04. oktober 2019 kl. 18:00

Alletiders Vildtaften

Lækker vildtmenu, kaffe, småkager, dans.

Salg af øl, vand, vin og drinks.

Lotteri

Bus 241 kører til døren.

Alle er velkomne.

Hurtig tilmeldinmg en god ide, da der ofte bliver hurtigt udsolgt

Pris kr. kr. 310 //
Tilmelding loha.hartmann@gmail.com senest

Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 19:30

Et spændende liv med udfordringer

Som tidligere cheftræner for det danske kvindelandshold i håndbold og nuværende træner for håndboldpigerne i Odense
HC har Jan Pytlick opnået stor anerkendelse. Han kommer og fortæller om de kommende sportslige udfordringer, og om det gode liv på Thurø i en travl hverdag sammen med familien.

Arr. Foredragsforeningen

Pris kr. kr 60. Kaffe og kage kr. 30 // medlemskab kr. 200 giver adgang til alle seks fordrag
Tilmelding senest

Torsdag den 14. november 2019 kl. 18:00

Fællesspisning og foredrag v. Roger Buch

Sæt kryds i kalenderen.

Chefforsker i Samfundsvidenskab ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fortæller om "Kommunale brændpunkter frem mod 2025. Færre penge, flere opgaver og bedre kvalitet - hvordan håndteres en umulig opgave?"

Aftenen begynder med fællesspisning kl 18. Alle er velkomne

Priser og menu oplyses snarest. Tilmelding til spisning: evaagger@hotmail.com

Arr. i samarbejde mellem Foredragsforeningen og Egense-Rantzausminde Bebeoerforening

Pris kr. kr 60. Kaffe og kage kr. 30. Medlemskab kr 200 giver adgang til // Pris Fællesspisning oplyses snarest
Tilmelding evaagger@hotmail.com senest 10/11/2019

Torsdag den 12. december 2019 kl. 19:30

En kærlig hyldest til Olsen-banden

Ved fordatter Per Kuskner. Oplev et underholdende foredrag om den største succes i dansk filmhistorie. Efter foredraget vil der traditionen tro være lotteri (medbring gerne en lille pakke til lotteriet).

Foredraget sker i samarbejde med Egense
Menighedsråd og Foredragsforeningen, og der er gratis adgang for alle til arrangementet.

Pris kr. kr 60. Kaffe og kage kr. 30. // medlemskab kr. 200 giver adgang til alle seks fordrag
Tilmelding senest

Se tidligere aktiviteter