AKTIVITETER

Søndag den 01. april 2018 kl. 09:00

Legestue tirsdag og torsdag

Legestue for alle hjemmepassede/hjemmeskolede børn.

Ønsker du også at passe dit barn selv og måske endda at hjemmeskole dit barn? Så kom og mød ligesindede i legestuen hver tirsdag fra 9.30-15 og torsdag fra 13.30-17.

Vi har både indendørs og udendørs faciliteter i Egense forsamlingshus.                                                                       For mere info skriv til Camilla:

svendlill@gmail.com eller ring på: 28763409.

Pris kr. //
Tilmelding svendlill@gmail.com senest

Fredag den 28. september 2018 kl. 19:00

Vinsmagning fra Toscanske vingårde

Den lokale vinimportør Vintid serverer smagsprøver på forskellige hvid-, rosé- og rødvine fra tre forskellige toscanske vingårde. Det hele krydres med en let anrtning og fortællinger om vindyrkning og vinproduktion.

Alle er velkomne. HUSK tilmelding

Pris kr. kr 235 //
Tilmelding karen.egense@hotmail.com senest 26/09/2018

Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19:30

Foredrag i Egense Rantzausminde foredragsforening

Rebellen Ole Sørensen fortæler om sit arbejde som chef for socialpsykiatrien på Langeland

Pris kr. pris 60 kr.Kaffe og kage kan købes .. // Gratis adgang for medlemmer af foredragsforening
Tilmelding senest

Torsdag den 08. november 2018 kl. 19:30

Foredrag i Egense Rantzausminde foredragsforening

Jesper Hougård,præst for flygtninge og indvandrere i Odense domkirke sætter i musik og ord focus på de litterære referencer i Steffen Brandts rockpoesi.

Forud er der føllesspisning 17.30 for medlemmer.spisning koster 75 kr,

Pris kr. kr 200 for seks foredrag, kr 60 for enkelt foredrag // Gratis adgang for medlemmer af foredragsforening
Tilmelding senest

Se tidligere aktiviteter