Tang og den spiselige strand
Tang og den spiselige strand
Tag med Jens Helt fra Havsmag ApS på en tur ved den Sydfynske kyst.
På kurset vil vi gennemgå:
– Fødevaresikkerhed
– Høstområder og høstteknikker at tang.
– På jagt efter forskellige tangarter.
– Opskrifter og kulinariske muligheder med tang.
– Tilberedning af aftensmad med tang
Vi mødes ved p-plad Stenodden, Tåsinge kl 12.00
Vi tager waders på og høster tang sammen ved stranden. Waders kan lånes, skriv derfor skostørrelse ved tilmelding.
Ikke for gangbesværet. Børn ifølge med voksne.
Fra Stenodden kører vi til Egense Forsamlingshus. der bliver serveret en let frokost med smagsprøver fra Havsmags produkter.
I forsamlingshusets køkken, skal vi lære at tilberede mad med tang. Vi spiser sammen og slutter dagen kl 19 med oprydning og opvask.
Pris kr. 250 kr.